Top
نقل آلبالویی

نقل آلبالویی

نقل گشنیزی  آلبالویی ممتاز ارومیه

این نقل از تولیدات جدید شهر ارومیه بعنوان یکی از قطبهای تولید آلبالو در کشور میباشد تا با ترکیب طعم آن با نقل ارومیه یک محصول منحصربفرد را تقدیم مردم نماید

مراحل تهیه نقل های طعم دار میوه ای از جمله نقل آلبالویی که با پودر تخم گشنیز ترکیب شده همانند نقل بیدمشک است با این تفاوت که در سایزکوچک و گرد  و با استفاده از عصاره طبیعی آلبالو در آن تهیه میشود می شود.

ترکیبات نقل آلبالویی عبارتند از: شکر،آب،مفزبادام ،عصاره کاملا طبیعی آلبالو و عرق بیدمشک و پودرگشنیز

نقل آلبالویی یک کیلویی در بسته بندی شکیل با برند نقل هما یا ممتاز یا ایران عرضه میگردد.


قیمت: 38900 تومان

نقل های جدید طعم دار چند سالی هست که وارد بازار شده اند و در این بین نقل البالویی بدلیل طعم و عطر خاص آن محبوبیت خاصی در بین مردم داشته است.آلبالو یکی از میوه های منطقه آذربایجان و بویژه شهر ارومیه محسوب میگردد و از دیرباز مردم منطقه علاقه خاصی به مشتقات و محصولات تولیدی از این میوه داشته اند....مربا و شربت آلبالو،چای آلبالو،لواشک و آلبالو خشک و در نهایت نقل آلبالویی...

نقل گشنیزی آلبالویی رو حتما امتحان کنید ...

چرا آلبالو؟

آلبالو میوه‌ای که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق‌العاده مفید است و زیبایی و طراوت خانم‌ها را تضمین می‌کند.کشت آلبالو در کشورهایی که تولیدکننده آلبالو هستند روز به روز رو به توسعه است. ایتالیا و آمریکا جزو اولین کشورهای تولیدکننده آلبالو هستند و بیش از ۲۰۰ هزار تن هر ساله میوه آلبالو دارند، بعد از ایتالیا در اروپا کشور آلمان است که محصول سالانه آن به ۱۵۰ هزار تن می‌رسد.
درخت آلبالو اصلا در ایران بوده است و از ایران به کشورهای دیگر رفته و کشت شده است. منطقه‌ای که در قدیم درختان آلبالوی فراوان داشته در منطقه وسیعی از آناتولی ترکیه تا دریای خزر بوده است.
در حال حاضر در مناطق مختلف ایران درخت آلبالو و میوه آن وجود دارد و بعضی سال‌ها محصول فراوانی دارد که از آن به عنوان میوه استفاده می‌شود یا آن را خشک می‌کنند و یا از آن شربت و مربا و یا آلبالوپلو و یا خورش آلبالو درست می‌کنند.
ارزش غذایی آلبالو زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد. آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.
قند آلبالو از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند جذب آن آسان است.
آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است دوری کنید زیرا مصرف آن سوء‌هضم می‌آورد و کار روده‌ها را مختل می‌کند.آلبالو وقتی تیره‌رنگ است و دارای لکه‌‌های قهوه‌ای است کهنه شده و رو به فساد گذاشته است. گاهی میوه‌فروشان برای اینکه آلبالو را خوش‌منظره سازند به آن آب می‌زنند این کار زود آلبالو را خراب می‌کند و آماده می‌سازد که زودتر فاسد شود.

 

اطلاعات بیشتر:

طریقه نگهداری:

خواهشمند است بلافاصله بعد از مصرف کیسه پلاستیکی را کاملا ببندید و نقل را در معرض هوا قرار ندهید.تا زمانیکه نقل را از کیسه پلاستیکی خارج نکرده اید ،و در محیط خشک و خنک نگهداری فرمایید،به مدت بیش از یکماه تازگی خود را حفظ خواهد کرد..

طریقه نگهداری طولانی مدت :

در صورتیکه در نظر داشته باشید نقل را برای چندین ماه نگهداری فرمایید،بدون باز کردن کیسه پلاستیکی می توانید تا شش ماه در فریزر (نه جایخی) نگهدارید.کافیست بعد از خروج از فریزر به مدت ده الی پانزده دقیقه در معرض هوای آزاد قرار دهید تا تازگی خود را بدست بیاورد.

وزن

  • 1000 گرم (یک کیلو)

برند

  • هما،ممتاز و ایران

بسته بندی

  • استاندارد تولیدی

بهترین زمان مصرف

  • تا سه ماه

نظرات کاربران

نظر بدهید